O.T.P.H.ouN.dS.
 

Saly HJCH

( A Fiam, Toje)

 

 

2018.06.27.-án született Budapesten. Anyukája Zelakozia Zaynah’s Memory Zephyra, apukája Livin’la Vida Loca Hillsbury. Tesói: Carolina Herrera, Louis Vuitton, Vera Wang, Vivienne Westwood,Nina Ricci, Yves Saint- Laurent, Donatella Versace. Gondolom rájöttetek, hogy Saly se ennyi, a teljes neve Zelakozia Salvatore Ferragamo, egy afgán baba.

Álmom volt egy afgán baba, az élet úgy hozta, hogy idő előtt lett. Nagyon okos és ügyes és értelmes kutyus. Nem idegbeteg, csak néha hisztis és akaratos. Elég hamar be is illeszkedett a falkába. Tisztelettudó. Már első nap tudta, hogy a kertbe kell menni pisilni, kakilni.  Teljesítménytúrákra jár az életem és istenien viselkedik idegen terepen. Az erdőben, mezőn, hegyen behívható.

Igazi ösztönlény lett. Igazi pasi :D Bújós és kedves azzal akit szeret. Nem sokaknak mutatja az igazi arcát.

Salymali az a fajta, hogy mikor kinyitom az ajtót hgy megyünk sétálni, ő kilép rajta majd a kutyaajtón visszamegy a kanapéra. Igazából elég nehéz rávenni, hogy jöjjön velem. Így is sikerült végül elrángatni a Tavirózsa kempingbe. Ahol nagyon jól érezte magát egész nap. Volt coursingen is és a Krézi dog sulira is lejött velünk.

Mióta megvan a saját kutyaiskolánk ,néha velünk jött.

A 2023as karácsonyi fotózást is fantasztikusan viselte. Minden nap ha csak egy percre is de az ölembe fekszik.

2024 január 10.-én furi volt és hőemelkedése. Minden nap mentünk dokihoz és kapott szurit. Mondta ne aggódjak. Pénteken mondta ha hétfőig nem lesz jobban akkor uh és labor. Nem tudtam hétfőig várni. Szombaton bevittem pestre orvoshoz. Az uh kimutatta hogy az egyik veséje elzáródott és hogy van mellette egy daganat. Mondtam hogy műtsék meg. Majd a műtét miatt levitték rtgre és laborra. Miután vissza hozták a Fiamat, jelezték hogy nem tudják megmenteni. Rossz indulatú daganat ami teljesen szét terjedt. Erős fájdalmai voltak amit nem mutatott. A kezeim közt hagyott itt minket.

Örökkön örökké a Fiam maradsz. Szeret Anya 

2024.01.13