O.T.P.H.ouN.dS.
 

Nina (Manóka, Hisztikriszti, Hugyospanka)

2018.06.27.-án született Budapesten. Anyukája Zelakozia Zaynah’s Memory Zephyra, apukája Livin’la Vida Loca Hillsbury. Tesói: Carolina Herrera, Louis Vuitton, Vera Wang, Vivienne Westwood, Salvatore Ferragamo, Yves Saint- Laurent, Donatella Versace. Gondolom rájöttetek, hogy Nina se ennyi, a teljes neve Zelakozia Nina Ricci, egy afgán baba.

Álmom volt egy afgán baba, az élet úgy hozta, hogy idő előtt lett. Nagyon okos és ügyes és értelmes kutyus. Nem idegbeteg, csak néha hisztis és akaratos. Elég hamar be is illeszkedett a falkába. Tisztelettudó. Már első nap tudta, hogy a kertbe kell menni pisilni, kakilni. Ha éhes, jelez nekem, hogy idő van Anya. Jelenleg még egész nap játszik, eszik, alszik. Pár hét és többet tudok majd mesélni. Mióta velünk van már sátrazni is volt és bölcsiben, meg kiállításra kísérte Hekit, meg agilityre Pandát. Már hogy betöltötte az 5. hónapot, a művésznő szeretne kamasz lenni :D Minden fogát lecserélte menet közben. Hétvégén jön az első igazi nagy kozmetika. Mantrailingezik és az agilityt is kipróbálta. Kérem szépen, betöltötttük a hét hónapot. Teljesítménytúrákra jár az életem és istenien viselkedik idegen terepen. Az erdőben, mezőn, hegyen behívható, csak ne romoljon el a kamasz korban :D

Igazi ösztönlény lett. Túl is lett az ivartalanításon.

Eljutottunk odáig hogy le lehet hívni a vadról. 

Orion halála őt viselte meg a legjobban. Semmit nem volt hajlandó csinálni. Jelenleg kezd vissza térni. Már volt rallyn és élvezte. Jár coursingre is. 

Megcsinálta a dog dancing alapozót és azóta is imádja. Van egy új kozmetikusunk és nagyon szereti Ninus.