O.T.P.H.ouN.dS.
 

Brie azaz Sajt :D

Kb 2018.01.01 a saccolt születési ideje szegénykémnek.

Amit írtak róla : Brie fiatal, talán 2018-as születésű pincsi mix kislány. Borzalmas állapotban került hozzánk, az egyik szeme már teljesen el volt halva neki, így azt el kellett távolítani. De szerintünk így is gyönyörű.Eszméletlen kedves, jó fej, játékos kislány. Gyerekeket is nagyon szereti, kutyákkal is gond nélkül kijön. Szobatiszta. Igazából nem tudunk rosszat írni róla.

Már túl van az ivartalanításon és a mai napon költözhet is hozzánk(190708).

Mióta nálunk van gyönyörűen beilleszkedett. Jön velem mindenhova ahova csak lehet. A kis árnyékom lett. Soha nem találkoztam még ennyire életvidám kutyussal. A legjobbat hozza ki belőlünk. Amit azóta még megtudtam róla: "Salgóbányán kirándultam január 1-én és akkor találkoztunk a várban . Csapódott mindenkihez ,nagyon barátságos volt. Egy kiránduló haza is vitte, de kiderült,hogy gazdája van csak nem törődik vele .Megtartani ő nem akarta ,ezért visszavitte Salgóra. Hónapok múlva került hozzánk borzalmas állapotban. Vica akkor nézte meg a januári képeket és a foltok alapján azt mondta,hogy szerinte ő az."

Igazi nem nómális lett. Nyerte a versenyeket.

Coursig és a pálya is a kedvence. Jelenleg rally obedience versenyre készül. Jövőre már a ringben. Addig is jár ő is coursingre az agarakkal. 

Közben amiket megszerzett nemzetközi trükk címeket, szépen lassan kiváltottam neki. Így hivatalosan is a neve mellett szerepelhet.

Az egész 2022 nyarat végig supolta és mindenhova magammal vittem, ahova csak lehetett.